Turinabol: Voordelen, bijwerkingen en dosering Complete gids

Turinabol: Voordelen, bijwerkingen en dosering Complete gids

Net als Turinabol moet Anavar vergezeld gaan van het juiste dieet en het juiste trainingsplan. Zonder de aanvullende ondersteunende maatregelen kan Anavar op zichzelf je niet helpen spiermassa op te bouwen. Anavar verhoogt de spiermassa, vermindert vet en verhoogt het algehele uithoudingsvermogen.

  • Deze steroïde bleek zeer effectief te zijn bij het opbouwen of beschermen van massa en botmassa zonder ingrijpende bijwerkingen.
  • Dit is een anabole steroïde, maar het is minder effectief in vergelijking met de andere anabole steroïden.
  • Het is niet veilig; het is niet legaal en er zijn andere effectievere alternatieven.
  • Turinabol is een orale steroïde en daarbij komt er risico op leverschade.

Al deze eigenschappen zijn essentieel voor het verbeteren van de anabole toestand van uw lichaam. Eiwitsynthese is meestal het hoofdbestanddeel van de opbouw van spieren. Dit proces is verantwoordelijk voor de snelheid waarmee uw cellen eiwitten opbouwen. Een hogere snelheid betekent een sneller en beter herstel en de opbouw van spiermassa. Hepatotoxische bijwerkingen Aangezien Turinabol een C17-aa anabole steroïde is, is het hepatotoxisch (giftig voor de lever).

De kenmerken die Turinabol zo effectief maken

De testosteron zelf zal efficiënter werken doordat Turinabol bindt aan SHBG. Er is ook gemeld dat Turinabol cardiovasculaire problemen veroorzaakt. Verder blijkt het ook verstoppingen in de bloedvaten te veroorzaken. Turinabol kan je lever zeer zwaar treffen, omdat het hepatotoxisch is. Als je met doorgewinterde bodybuildingtrainers praat, zullen ze je vertellen waarom je CrazyBulk supplementen zou moeten kiezen in plaats van Turinabol. Het is simpel, veel veiliger en effectiever en om dezelfde redenen raden wij ook CrazyBulk aan.

Oestrogenen effecten voorkomen daarnaast dat je droge spiermassa kunt opbouwen en kan borstvorming tot gevolg hebben. Turinabol zorgt dus voor de opbouw van droge spiermassa waardoor je er strak uitziet. De dosering https://vedanga.co.in/ophef-over-geranabol-kuur-gevaarlijke-bijwerkingen/ bij turinabol kopen voor mannen adviseren wij tussen de 40 en 60 mg per dag voor maximaal 6 weken. Turinabol 100X10mg shield pharma is een tablet die anabole effecten heeft vanwege de lage androgene werking.

  • Dit zou niet gebeuren zonder de beschermende aard van deze anabole.
  • Testosteron in deze kuur wordt alleen gebruikt als ondersteunend product om je testosteron niveau op punt te houden door de onderdrukkende effecten van de andere producten.
  • Het enige nadeel is de hepatotoxiciteit, dus er zijn enkele contra-indicaties.
  • Naar waarschijnlijkheid is dit medicijn iets waardevoller in de cutfase dan daar buiten.

Dit is een synthetisch preparaat dat dezelfde resultaten bereikt als testosteron. Deze orale steroïde wordt gebruikt om spieren te ontwikkelen en te versterken en het uithoudingsvermogen te verhogen. Turinabol wordt beschouwd als één van de mildste steroïden met relatief weinig risico’s op bijwerkingen in vergelijking met andere steroïden.

Hoe Turinabol 100X10mg Shield Pharma te consumeren

Deze wijziging voorkomt dat Turinabol wordt gearomatiseerd en verandert zijn enzymatische houding in estradiol niet. Het heeft ook een lage androgene beoordeling, wat de reden is waarom Turinabol ook bekend staat als de ‘Light Dianabol’. De bijwerkingen op de lever worden geaccentueerd vanwege slechte gewoonten.

Turinabol winst kan niet worden bereikt als u niet mengen het supplement programma met voldoende lichaamsbeweging en de vereiste voedselinname. Zoals eerder gezegd, is Turinabol in feite een aangepaste versie van Dianabol (Methandrostenolone); het heeft dezelfde chemische structuur als zijn moedersteroïde, met toevoeging van een chloorgroep. Tbol wordt bijgevolg een mildere steroïde in vergelijking met Dianabol met marginaal verschillende effecten. Wat mannen betreft, ze kunnen lijden aan vroege kaalheid, prostaatproblemen en de versnelling van haarverlies. Naast de normale dosering leidt het nemen van bijwerkingen tot het uiterlijk van bijwerkingen.

In dit geval heb je slechts 100mg testosteron cypionaat nodig per week als je combineert met 400mg Deca voor 12 weken. Opnieuw wordt Turinabol enkel in de eerste 8 weken gebruikt met een dosering tussen de 40mg en 60mg per dag. We durven te zeggen dat de bijwerkingen van Turinabol enkele van de zachtaardigste zijn bij het gebruik van anabole steroïden. Er moet echter wel gemeld worden dat gebruik sterk nadelige gevolgen kan hebben voor het cardiovasculaire systeem. Dit is te overzien voor een verder gezonde volwassene, maar is wel iets waar je rekening mee dient te houden.

Je zou je sterker moeten voelen wat zich direct vertaalt in het behalen van meer kracht en snelheid. Het uithoudingsvermogen van de spieren zal door het nemen van Turinabol sterk worden verbeterdze zullen niet zo snel moe worden en hun totale snelheid van herstel zal flink toenemen. De milde werking van dit middel zorgt er voor dat het een aantrekkings- kracht heeft, maar  het heeft nog een kenmerk die het middel populair maak. Van 1974 tot 1989 was wat bekend stond onder het noemer de Oost Duitse Steroïdefabriek succesvol met het produceren en toedienen van doping aan haar Olympische atleten. Ze speelden niet enkelt vals, maar ze begonnen ermee weg te komen omdat anabolen net als Turinabol op dat moment niet kon worden opgespoord. Orale Turinabol is voor het eerst door Jenapharm die van oorsprong zijn roots in Oost-Duitsland heeft en is in 1962 vrijgegeven.

Er zijn andere krachtigere anabole steroïden die dit doel beter vervullen. Turinabol wordt beschouwd als een prestatieverbeterend product en niet zozeer een bulking steroïde. In deze Tbol kuur schema zal het nog steeds bijdragen tot extra massa terwijl uithoudingsvermogen en herstel verbetert. Testosteron Enanthaat wordt daarbij genomen gedurende de volledige 12 weken van de kuur op een dosering tussen 300mg en 500mg per week. Turinabol wordt daarbij alleen voor de eerste 8 weken gebruikt op 30mg per dag aan het begin van de kuur als kick-start.

Wat is orale Turinabol?

Dus voor de duidelijkheid wij hebben het hier dus niet over de sportschool bewoner of bodybuilders maar een sporter die een wedstrijd sport beoefend. Daarnaast bevat het een toegevoegde Chlorogroep op koolstof 4, die het hormoon remt van aromatiserend en ook de androgene aard in mindering brengt. – Betere eiwitsynthese Tijdens het trainen ben je vaak katabool en verbrand je ook spiermaasa.

Hoog cholesterol Als je last hebt van een hoog cholesterol, dien je deze steroïden niet te gebruiken. Als een levensstijl waarbij je het cholesterol niveau gunstig beïnvloedt niet aan jou besteed is, dan raden we je aan om een andere soort steroïden te zoeken. Voor de gebruikers die echter gedisciplineerd genoeg zijn voor het gebruik, raden wij aan het dieet zo vrij mogelijk te houden van verzadigde vetten en geraffineerde suikers. Het is daarnaast een goed plan om te overwegen om een antioxidant voor cholesterol te nemen en om cardiovasculaire training in je trainingsregime op te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *